Afhaal Restaurant & Cateringservice

Gastenboek Toko Kediri

Gelukkig zijn heel veel van onze klanten al jaren trouwe en tevreden afnemers. De klant staat bij ons centraal.


 

Wat is uw mening?

Gastenboek Toko Kediri

14 berichten op 3 pagina's
Wil en Tineke Albertz
26-10-16 17:17:26
Twee weken geleden een rijsttafel Toko Kediri besteld voor 30 personen.
Super lekker. Onze gasten horen we er nog over. We hadden tot dan nooit van deze Toko gehoord. Vanwege een jubileum hebben wij rijsttafels van 3 verschillende Toko's besteld en met elkaar vergeleken. Toko Kediri stak er met kop en schouders bovenuit. De gerechten hadden echt ieder hun eigen identiteit (lees smaak). Een aanrader om als extra gerecht bij te bestellen is zeker de kip cashew.
Complimenten voor het team van Toko Kediri.
Jeroen Sebas Janssen
07-10-16 10:18:56
Mooie catering company die van harte is aan te bevelen!
Diana Kuiper
13-07-16 20:06:22
De lekkerste toko van Rijswijk en omstreken. De toppers vind ik de garnalen, saté kambing, kip cashew en de aubergine. Omdat alles lekker smaakt is t voor mij altijd moeilijk kiezen! Allen bedankt die hieraan meewerken!
Marco Hazebroek
27-01-16 14:03:54
Gisteren weer (ik denk de 10e keer in 5 jaar) voor 75 personen catering van Toko Kediri. Iedereen vol lof, allemaal lekker gegeten. Alleen maar complimenten! Ruim voldoende en goed gepresenteerd. Nog steeds zeer tevreden. Ik denk dat we dit jaar nog wel een keer bestellen! Rick, Nicole en de rest van het team; Super geregeld weer! Bedankt.
Sylvia Voets
27-12-15 00:52:11
Wat moeten we zonder Toko Kediri met de Kerst. Dit jaar zelfs twee keer besproken. En wat hebben we weer lekker gegeten. Een groot compliment naar de keukenbrigade maar ook zeker de mensen die de catering komen afleveren. Alles gaat even netjes en wat zijn ze vriendelijk!! In één woord TOP!! Hoop dat jullie nog heeeeel wat keertjes voor ons kunnen koken!!
Tonen: 5  10   20
Kaart
Opbellen
E-mail
Info